Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Sykes: "Πετάω στα σύννεφα...!"

Απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοσή του

Ο Tom Sykes, με την παρουσία του και την απόδοσή του στον εναρκτήριο αγώνα του 2012 στα SBK, επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία της Kawasaki. Ο Βρετανός ξεκίνησε τον πρώτο αγώνα από την pole position, έχασε όμως γρήγορα την την πρωτοπορία και τερμάτισε στην 4η θέση μετά από μάχη που έδωσε με τους Sylvain Guintoli και Marco Melandri.

Στον δεύτερο αγώνα, κατάφερε να ανέβει στον βάθρο, τερματίζοντας 3ος, μετά από μια δυνατή μάχη που έδωσε με τον Jonathan Rea.

"Στον πρώτο αγώνα έκανα ένα καλό ξεκίνημα... ήταν δύσκολος αγώνας, με τον αέρα να χτυπά εμένα και την μοτοσυκλέτα, αλλά για να είμαι ειλικρινής έπρεπε να χρησιμοποιήσω πιο πολύ το μυαλό μου και να μην παρασυρθώ σε τόσο έντονη μάχη", δήλωσε ο αναβάτης της Kawasaki

"Προσπαθούσα να διαχειριστώ το κενό πίσω, όμως η 4η θέση σε μια πίστα σαν και αυτή, χρησιμοποιώντας τα ίδια ελαστικά με τα παιδιά στο βάθρο, είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Δείχνει την πρόοδο που έκανε η Kawasaki μέσα στο χειμώνα. Το να κερδίσουμε το βάθρο στον τελευταίο γύρο, είναι πράγματι πολύ ικανοποιητικό και η μοτοσυκλέτα λειτουργούσε πολύ καλά στα χειμερινά τεστ, έτσι οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα. Έμειναν προσκολλημένοι στον στόχο".

"Στον δεύτερο αγώνα είχαμε ακόμη περισσότερο αέρα, αλλά ο αρχιμηχανικός και η ομάδα μου άλλαξαν την ζυγοστάθμιση της μοτοσυκλέτας και ισορροπήσαμε κάπως την κατάσταση. Σίγουρα φτάσαμε στα όρια, ωστόσο καταφέραμε να διατηρήσουμε ένα σταθερό ρυθμό μέχρι το τέλος. Είχα μια πολύ καλή μάχη με τον Max για κάνα δυο γύρους και σε λίγες στροφές. Έτσι το να ξεκινήσω στην pole position και να κατακτήσω την 3η και 4η θέση στους αγώνες... πετάω στα σύννεφα...! διότι αυτή η πίστα δεν ήταν ποτέ ευνοϊκή για εμάς στο παρελθόν".
Πηγη:
 MotoGP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου